Välj en sida

digital byrå

våra tjänster

 

Vi brinner för både företagsekonomi och privatekonomi och ser gärna till att hitta bästa möjliga lösningen för er, oavsett behov. 

Redovisning

Bokföring, lönehantering, reskontra, bollplank. 100% digitala lösningar? Absolut!

Bokslut

Årsredovisning, deklaration, uppföljning och rådgivning för att ni ska utvecklas!

Effektivisering

Digitalisering och förändring av rutiner. Mer tid till analys och utveckling!

Privatekonomi

Utbildning inom privatekonomi, coachning och föreläsningar.

Hur vi jobbar

Fokus på dig och er

Ekonomitjänster med allt ifrån löpande arbete till bokslut och rådgivning. Framförallt vill vi anpassa våra tjänster till det ni efterfrågar. Något vi alltid har i bakhuvudet är att effetivisera och digitalisera ekonomifunktionen. Om du inte vill lyfta ett papper till ser vi till att det blir så! Vi vill hellre lägga fokus på att ge dig information från siffrorna som kan användas till att utveckla din verksamhet. Samtidigt, om du lämna en påse med papper och bara veta vad som ska betalas till Skatteverket så löser vi det. 

%

vill vi leverera

TJÄNSTER

SAMARBETEN & PROJEKT

Kundrelationerna vi har ser olika ut, vissa träffar vi varje månad för långsiktiga samarbeten. Andra har vi kortare projekt med där vi har fokus på olika områden under en tid.

Oavsett ert behov så pratar vi gärna vidare om passande lösningar.

Z

tillfälligt stöd

Oförutsedda saker kan hända och då kan vi rycka in och sköta t.ex. leverantörsreskontra under en tid. Med flexibilitet och erfarenhet från många affärssystem har vi kunnat gå in snabbt och smidigt hos kunder. 

Digitalisering & effektivisering

Under en tid (eller långsiktigt) kan vi komma in för att effektivisera er verksamhet. Vi har exempelvis digitaliserat leverantörsreskontran och åldrade rutiner hos kunder vilket lett till minskad administrativ tid!

geografi?

Bor du geografiskt långt bort? Inga problem. Vissa av våra kunder bor långt ifrån oss och de har vi främst digital kontakt med. Dagens tekniska lösningar skapar många möjligheter!